Recipes of the sea

Quick sardine rillettes with nori seaweed tartare

Recette rapide de rillettes de sardine aux algues avec notre tartare d’algue nori. L’algue nori vient idéalement relever la saveur iodée des sardines pour une préparation rapide, facile et saine. Découvrez ci-dessous la préparation de nos rillettes de sardine aux algues en moins de 10 minutes !

  • 10 min

Ingredients

Makes one aperitif:
• 1 tin of sardines in oil or water
• 1 knob of lightly salted butter
• 1 heaped tablespoon of nori tartare
• 1 piece of toasted bread

Preparation

 Remove the butter 30 minutes before the recipe.
  Drain the sardines.
  Crush the sardines with butter and mix in the Nori tartare.
  Spread the rillettes on toasted bread.

The special trick

TOP TIP
This recipe is also a great filling for samosas with a taste of the sea!


Choose your recipe

Vous souhaitez recevoir nos actualités ? Il suffit de vous inscrire à notre édition mensuelle de la gazette des algues :