Bord à Bord Recipes with organic seaweed from Brittany

Recipes of the sea

Mackerel fillets Sea Spaghetti sauce


La recette des filets de maquereaux à la sauce spaghettis de mer est un plat 100% marin et gourmand. Les spaghettis de mer Bord à bord sont bio et doivent être préalablement dessalés avant de commencer la préparation. Découvrez-ci dessous les ingrédients et la préparation de nos filets de maquereaux aux spaghettis de mer.

  • 15 min
  • 15 min

Ingredients

Makes 4 starters:
◦ 4 mackerel fillets or equivalent
◦ 1 lemon
◦ 1/2 a red onion
◦ 25g of desalinated sea spaghetti
◦ 10cl of pouring cream
◦ 5cl of dry white wine

Preparation

◦ Slice the seaweed, chop the onion.
◦ In a frying pan, sear the fish fillets in olive oil on each side, remove and set aside.
◦ In the same pan, put the chopped onion, sauté, deglaze in white wine and let reduce by half.
◦ Add cream and sea spaghetti.
◦ When the sauce simmers, add the fish fillets and bake them thoroughly.
◦ Adjust the seasoning with salt and pepper.
◦ Grate lemon zest, just before serving.

The special trick


TOP TIP

You can serve it with pilau rice with the rest of the onion and lemon chunks.


Choose your recipe

Vous souhaitez recevoir nos actualités ? Il suffit de vous inscrire à notre édition mensuelle de la gazette des algues :