Recipes of the sea

Sole fillets with dulse and raspberry chutney


Notre recette des Filets de sole au citron et confit d’algue Tsukudani Yuzu. Le Tsukudani est une sauce Umami de spécialité japonaise, c’est un exhausteur de goût puissant qui met idéalement en valeur les plats à base de poisson. Découvrez ci-dessous les ingrédients ainsi que la préparation rapide et facile de ces filets de sole au Tsukudani Yuzu.

  • 5 min
  • 10 min

Ingredients

Serves 4:
• 8 sole fillets (or another white fish)
• 1 teaspoon of sunflower oil
• 1 knob of lightly salted butter
• Flour
• Lemon
• Dulse and raspberry chutney

Preparation

 Flour the fillets.
  Heat the oil in a frying pan.
  Remove the fillets, brown the first side of the fillets and flip over.
  Add the butter in the frying pan, sprinkle the fillets with melted butter and gently finish cooking (Note: sole cooks quickly!).
  Serve with Dulse and raspberry chutney, lemon zest and squeezed lemon according to your taste.

The special trick

Vous pouvez également essayer avec le Tsukudani classique.

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