Bord à Bord Recipes with organic seaweed from Brittany

Recipes of the sea

Roquefort tartine with dulse and raspberry chutney


La tartine de roquefort au confit d’oignons et algues de Roscoff est un plaisir gourmand et iodé de proximité ! Notre confit d’oignons aux algues apporte une touche sucrée / salée unique pour rehausser le goût du Roquefort avec de l’umami. C’est une recette rapide et facile pleine de caractère et de saveurs iodées. Découvrez les ingrédients et la préparation rapide des tartines de Roquefort façon Bord à bord !

  • 15 min
  • 5 min

Ingredients

Serves 4:
• 100g of Roquefort
• Farmhouse bread
• 1/2 a jar of dulse and raspberry chutney
• Seasonal salad



Preparation

The chutney beautifully accompanies cheeses such as Roquefort.
Recommendation for preparation:
- Remove the Roquefort 1 hour before the recipe.
- Slice and grill good quality bread.
- Spread the Roquefort without crushing it too much. Add a few small dashes of chutney.
- Serve with walnuts and a seasonal salad.

The special trick

TOP TIP

All blue cheeses go well with dulse and raspberry chutney.


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